I vår tvätthall blir din bil skinande ren. Vi handtvättar bilen noggrant, rengör och putsar till ett så nära nyskick som möjligt, både på in- och utsida. För rekond bokar du tid på telefon 011-47 39 515. För våra tvättprogram är du välkommen till vår drop-in eller tidsbokning. Fikat bjuder vi på under tiden du väntar.

1. Snabbtvätt – 199 kr

Utvändig handtvätt, avfettning, schamponering, torkning och fälgrengöring.

2. Supertvätt – 359 kr

Avfettning, tvättning, dammsugning av hela bilen inkl bagage utrymme, rengöring av mattor, paneler, fälgar, dörrkant och fönster.

3. Supertvätt med Asfaltborttagning – 459 kr

Avfettning, tvättning, schamponering, fälgrengöring, mattavspolning, asfaltsborttagning, dammsugning av hela bilen inkl. bagageutrymme, rengöring av dörrtrösklar och karmar, dörrkant och fönster.

4. Rengöring av säten – 695 kr

Dammsugning, fläckborttagning, skumtvättning och luftning.

5. Rengöring – skinnklädsel – 695 kr

Rengöring med mjuka borstar och smörjning med balsamvax.

6. Golvrengöring – 695 kr

Avfettning, tvättning, dammsugning av hela bilen inkl bagage utrymme, rengöring av mattor, paneler, fälgar, dörrkant och fönster.

7. Motortvätt – 100 kr

Avfettning och spolning.

8. Strålkastarrenovering – 450 kr/st

Allt fler bilar underkänns på bilbesiktningen på grund av dåliga strålkastare. Ofta beror detta på att plasten har oxiderats eller repats. Detta försämrar strålkastljuset och utgör därför också en säkerhetsrisk, Med vår behandling slipas den dåliga ytan ned med ett slippapper för att sedan poleras upp så att plasten blir helt klar igen. Därefter appliceras ett nytt ytskydd som skyddar plasten mot nedmattning. Skyddet är viktigt för hållbarheten. Det räcker alltså inte att bara polera strålkastaren för att få ett hållbart resultat.

9. Fönsterbehandling – 500 kr

Skyddar mot reflexer, insekter och annat vägsmuts.

10. Vaxning & Supertvätt - 1000 kr

Priset gäller standardbil, större bilar 1500 kr.

11. Helrekond, lackskydd &
klädseltvätt – 2500 kr/2999 kr

Supertvätt, motortvätt, polering, vaxning och klädseltvätt.