Om oss

Vi har varit i branschen i många år och har stor erfarenhet av allt som rör bilar. Vårt koncept är att det ska vara enkelt och tryggt att köpa bil.

Bilar i Kungsängen AB grundades 2014 och idag är vi ett fantastiskt lag som alltid strävar efter att varje kund ska känna sig trygg hos oss. Just trygghet är ett av våra ledord och grunden för vårt bolag. Vi tror på ärlighet och transparens för att våra kunder ska veta exakt vad de kan förvänta sig när de gör affärer med oss. Ansvar är ett annat viktigt ledord och vi finns inte bara här för våra kunder under köpet, utan både innan och efter med. Vi engagerar oss i våra kunder för att kunna erbjuda det där lilla extra och målet är alltid att kunna möta de önskemål som finns. Sist men inte minst så vet vi att en bilaffär är en stor investering och vi tänker utanför boxen för att möta kundernas behov och för att kunna erbjuda möjligheter.

Tack vare vår erfarenhet har vi lyckats att knyta samman allt som har med bilar att göra – försäljning, biltvätt, däckhotell, rekond och en egen verkstad. På så sätt kan vi finnas här för dig även efter ditt köp om du är behov av underhåll, reparationer eller någon annan service som vi erbjuder.

Varmt välkommen till oss på Kungsängens Bil för en trygg, enkel och bra bilaffär!

Maher Ibrahim

Verkstad/Rekond

FADI ALKHAGO

Rekond/Bilvård